Geslaagd: Emile (24 jaar)

Emile (uit Laren) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Emile uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Ik ben in mei begonnen met rijlessen en ben in oktober geslaagd.
Ik had de theorie een aantal weken na de eerste rijles gehaald. Daarin staat duidelijk beschreven dat je je niet mag laten slepen met de motor. Wat doe je dan als je op een mooie zonovergoten zaterdagmiddag zonder benzine op de parkeerplaats staat om pionnetjes te oefenen... Juist, Jon rijdt achter je en duwt je met zijn been vooruit naar een tankstation. Er staat nergens in het theorieboek beschreven dat het niet mag. Dit is ook een beetje hoe Jon rijles geeft. Geen gezeur en een lekker stukje rijden. Dat was voor mij de insteek van eigenlijk elke les. Hoe vaak ik wel niet de typische Jon-uitspraken moeten horen: ‘Emile, Emile, Emile, waarom doe je dat nou?’, en ‘Dat mag je me zometeen nog even uitleggen...’ en de meest gehoorde: ‘Als je dat tijdens je examen doet, dan krijg je geen rijbewijs mee!’
Zelfs tot de generale repetitie heb ik deze inmiddels -voor mij- beroemde zinnen moeten horen.


Tot het examen... Dankzij de ‘fout’ die ik maakte door eigenlijk een beetje te snel de rotonde in Baarn op te rijden waar net werd gewerkt en het wegdek bezaaid lag met kiezeltjes, raakte ik even in een slip met mijn achterwiel. Dankzij een vlotte correctie en een zogenoemd (komt weer een typische Jon-zin) ‘mooi bochtje’ had ik al pluspunten gescoord bij de examinator. Daarna nog even een ‘mooi bochtje’ (daar istie weer!) op de afrit Bussum en het examen was binnen.


Jon, ontzettend bedankt voor de lessen. Ik heb er in elk geval van genoten. Mocht er iemand zijn die motorrijlessen wil gaan nemen, dan zal ik je zeker aanbevelen.

Nogmaals bedankt en ik kom zeker nog wel een keer langs bij het voetbalveld met een motor (nog geen idee welke). Ik sms je dan wel!

Groeten,


Emile Brink
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.