Geslaagd: Dory (43 jaar)

Dory (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Dory uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Dory uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Dory uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Na ruim 25 jaar dromen, eindelijk de stap gezet en op zoek gegaan naar een motorrijschool.
Mijn keus viel uiteindelijk op MotoJon omdat hij, in tegenstelling tot de andere rijscholen alleen motoren 'deed'. Ook zijn vakantiefoto gaf mij het gevoel dat ik hier met een èchte motorrijder van doen had.

Vanaf de eerste les vond ik het een feest om te 'mogen' rijden. Dat gold zowel voor het rijden van de motor, als de lessen. De rust waarmee Jon alles uitlegde. En uitlegde. En nog een keer uitlegde (want ik ben niet zo'n hele snelle leerling) bewonder ik zeer, en was ook precies wat ik nodig had. Ik heb bij Jon nooit het gevoel dat er een ongemotiveerde instructeur, die z'n standaard riedeltje afdraaide, achter me reed, maar een motorrijder die jouw, vanuit zijn ervaring en betrokkenheid, tips geeft en tenslotte, (pas) als je er helemaal klaar voor bent, op laat gaan voor je examen.

In de laatste lessen werd ik nog 'verwend'; ik mocht rijden op één van z'n nieuwe motoren. Dat wordt nog afkicken Jon! Want voorlopig kan ik mij zoiets (nieuws) nog niet veroorloven. Maar hé, die bochtjes die ik daar mee mocht maken staan voorlopig diep in m'n geheugen (en m'n heupen) gegrift!

Tot slot: ik hoop dat je, als je mij/ons hier ergens in de buurt, een mooi bochtje of gewoon een goeie actie ziet doen, een beetje met trots denkt: dat was er een van mij, dàt heb ik ze geleerd ;)

Dank voor alles Jon!


Dory
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.