Geslaagd: Jesse (18 jaar)

Jesse (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Jesse uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Jesse uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Jesse uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Eigenlijk wist ik al vanaf jonge leeftijd dat ik graag wou motorrijden. Dit is denk ik voornamelijk ontstaan, omdat m’n vader ook motorrijdt.
Ik heb op m’n 16e maar mijn scooterrijbewijs gehaald en een jaar later een puchje gekocht, waar ik graag voor de lol op rondreed. Deze ging helaas snel kapot, dus die heb ik toen maar weer de deur uitgedaan.

Een maand nadat ik 18 werd ben ik direct voor het autorrijbewijs gegaan. Nadat ik die had na 3 maanden ben ik 2 maandjes daarna, toen het weer wat beter werd, maar direct begonnen met motorrijden.
Toen ik op internet ging zoeken kwam ik direct op de site van Jon en het zag er goed uit en was lekker dichtbij. Ik ben een dag daarna gaan bellen en de volgende dag gaan rijden.

Ik heb erg genoten van de lessen en vooral van de vele grappen die Jon onder het rijden maakten, waardoor ik erg vaak aan het lachen was achter het stuur.
Ik heb alles zo snel mogelijk gedaan en zoveel mogelijk lessen per week, waardoor ik m’n rijbewijs in ongeveer een maand had. Voor nu kan ik alleen nog op de motor van mijn vader rijden, maar zodra ik wat geld heb (dit is waarschijnlijk pas na mijn studie) ga ik zo snel mogelijk sparen voor een motor en lekker rond touren.

Ik heb erg van mijn tijd bij Jon genoten en raad hem zeker aan.


Jesse Kaiser

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.