Geslaagd: Rico (41 jaar)

Rico (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Rico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Rico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Rico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Rico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4)
De eerste les was erg spannend, zeker omdat ik noch auto rij noch vroeger een schakelbrommer heb gereden. Maar Jon zei: ‘Iedereen kan motorrijden leren.’
Op de parkeerplaats wat korte uitleg gekregen over wat waar zat en dan er op.
Dat was zeer eng, de 1e bocht stapvoets door zo’n beetje, maar al snel ging het beter. Dan de 2e keer les met een paar anderen, meteen twee keer onderuit gaan, dan ben je erg blij dat je goede kleding aan hebt. Na Jon’s bemoedigende woorden er weer opgestapt en daarna gelukkig nooit meer gebeurd.
Vele lessen volgden, met vooral in de zomer veel zweten tijdens het ‘pionnetjes’ doen. In de lessen was Jon altijd heel duidelijk wat je niet goed deed. Maar liet ook heel goed blijken wanneer je het wel goed deed. Dat houdt de moed er in als het een les een keer niet lekker loopt.
Het was trouwens nog een heel avontuur nog om het examen te halen, het weer werkte niet echt mee, veel sneeuw en veel kou en dus veel afgelaste examens.
Maar uiteindelijk op een iets minder koude dag in februari gehaald.


Rico Jansen
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.