Geslaagd: Dylan (29 jaar)

Dylan (uit Weesp) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Dylan uit Weesp is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Dylan uit Weesp is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Dylan uit Weesp is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Dylan uit Weesp is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3)
De liefde voor motoren begon bij mij al heel vroeg. Als kind deed ik dikwijls kartonnen kaartjes tussen mijn spaken om het geluid van een motor na te bootsen. Ik waande mij toen al op een snelle scheurbak.
Ook kon ik urenlang naar een racemotor staren en fantaseren dat ik daar op reed. Dan duurt het lang voor je 29 bent en eindelijk je zo begeerde motorrijbewijs haalt!!

Ik vond de lessen van Jon heel plezierig. Hij corrigeert op een vriendelijke en begrijpelijke manier, zodat je veel leert en tegelijk lol blijft houden in de rijlessen. Hij kan prachtig vertellen met voorbeelden uit zijn eigen rijervaring en die van zijn leerlingen. Dit maakte het voor mij vaak zeer duidelijk wat er werd bedoeld. Voordat de aandacht was afgedwaald, wist hij mij toch bij de les te houden door vragen te stellen over bijvoorbeeld verkeerssituaties en hoe ik bepaalde situaties zou aanpakken.

Wat ik zeer waardeerde tijdens de lessen was zijn vertrouwen in wat ik wel of niet beheerste, iets wat mij zelf niet altijd duidelijk was. Hij had daarin altijd gelijk, waaruit zijn vakkundigheid blijkt. Mij verbaasde het weleens!

Naar mijn idee heb ik toch snel mijn rijbewijs kunnen halen door zijn manier van lesgeven.
Bedankt hiervoor en ik weet dat ik veel rijplezier zal hebben in de toekomst.

Groet,


Dylan van Worcum
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.