Geslaagd: Rolf (31 jaar)

Rolf (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6) Rolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 7)
Van jongs af aan had ik altijd wel het idee om ooit motor te gaan rijden. Maar omdat ik er na het behalen van mijn rijbewijs B achter kwam dat ik een nogal zware rechtervoet had, vond ongeveer iedereen in mijn omgeving het niet verstandig dat ik op een motor zou stappen.

Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder en vond ik het wel tijd om toch maar eens aan het motor rijbewijs te gaan beginnen.

Zodoende dit maar eens voorgesteld aan mijn vriendin, die dit in eerste instantie niet zo zag zitten. Maar na mijn overtuigende woorden dat de 2e auto dan de deur uit kon, kreeg ik afgelopen juni op mijn verjaardag toch dan eindelijk de verrassing gepresenteerd! Ik kon eindelijk een van mijn jongens dromen gaan waarmaken, en de eerste vier lessen kreeg ik alvast voor mijn 31 ste verjaardag.

Nu moesten we nog even bekijken waar ik zou gaan lessen en al gauw kwam Jon in beeld, het verhaal op de internet site sprak mij erg aan en het was ook nog in de buurt.

Het parkeer terrein met de pionnen had ik al snel onder de knie alleen tijdens het examen voertuigbeheersing liep het niet zo soepel als ik geleerd had. De langzame slalom in de 2e versnelling is vrij lastig en de anderhalve 8 draaien was ook niet helemaal de bedoeling, ook wist ik de stopproef en precisiestop nog even keurig door elkaar te halen, Maar na wat duidelijke woorden van de examinator kreeg ik dan toch zijn goedkeuring en kon ik me gaan richten op het leukere werk, eindelijk lekker de weg op.

Vanaf dat moment werd het eigenlijk alleen maar leuker, ik ging er al snel echt van genieten om op de motor te zitten.
Jon's manier van les geven is ook heel relaxed, de woorden 'gewoon lekker rijden' kwamen dan ook regelmatig vlak voor vertrek voorbij. Ook een geintje wanneer je bv toch die dood lopende weg in rijd omdat je niet goed op het bordje had gekeken maakt het lessen alleen maar leuker.

Dus na een aantal lessen op de weg stond het examen verkeersdeelnemening dan ook vrij snel in de planning, en na een half uurtje 'gewoon lekker rijden' heb ik dan ook eindelijk het felbegeerde Motor rijbewijs!

Jon bedankt voor de gezellige lessen, zodra ik mijn motor heb aangeschaft kom ik hem zeker even laten zien bij je.

Groeten,


Rolf Swankhuizen
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.