Geslaagd: Miranda (21 jaar)

Miranda (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6) Miranda uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 7)
Nog voordat ik überhaupt in/op iets dat benzine verbruikt mocht zitten, had ik het er al over: ik wil later motorrijden.

Toen ik 18 was, ben ik toch eerst voor mijn autorijbewijs gaan lessen. Met mijn motorrijbewijs wilde ik graag wachten tot mijn 21ste.
Maar toen ontmoette ik mijn vriend. Hij was aan het lessen bij Motojon en slaagde een maand later. De eerste rit achterop kan ik me nog goed herinneren. Ik had hem krampachtig vast en had het gevoel dat iedere keer dat hij gas gaf, ik zo van de motor af zou glijden. Later begon ik van de ritjes te genieten, maar na een maand was ik achterop zitten ook wel zat aan het worden…

Op mijn 20ste verjaardag kreeg ik van mijn vriend mijn eerste rijlessen bij Motojon. Onder toeziend oog van hem en Jon, heb ik kennisgemaakt met het gevaarte op twee wielen. Het ging redelijk en de tweede les mocht ik zelf naar het pionnenterrein rijden.

Na een aantal lessen samen met Jon afgesproken om meteen voor vol vermogen te gaan, waardoor ik moest wachten met beide examens tot mijn 21ste. Hier echter nooit spijt van gehad, lessen bij Jon is namelijk echt hartstikke leuk!

En dan is het zover… het rij-examen. Zenuwachtig als ik was de les ervoor, vergat ik de koppeling in te trekken tijdens het schakelen en morste ik tijdens het tanken, waardoor ik van de examinator de opmerking kreeg dat ik naar benzine rook. Daarna naar beneden en gewoon lekker een stukje gereden, na 500 meter waren mijn zenuwen al verdwenen en heb ik alleen maar kunnen glimlachen!

Nu sta ik dan ook op de site, waar ik uren lang naar foto’s heb gestaard en leuke verhaaltjes heb gelezen… Gisteravond heb ik alleen maar naar mijn eigen foto’s lopen staren…

Jon, hartstikke bedankt voor je tijd, je (engelse) geduld, je humor en de rust die je uitstraalt tijdens het lessen!


Miranda Boschma
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.