Geslaagd: Martin (39 jaar)

Martin (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4)
Met kitesurfen en snowboarden heb ik al 2 hobby's die ik erg fanatiek beoefen, maar van kinds af aan wist ik dat ik ooit ook motor zou gaan rijden.
Het geld groeit me niet op de rug, dus dan kan je niet alles hebben.

Mijn gedachte was al een paar jaar, om het zeker te gaan doen wanneer mijn knie het ooit zou begeven ofzo.

Toen een maat van me zijn weinig gebruikte Yamaha 900 Diversion spotgoedkoop op marktplaats zette, zei ik als geintje dat ik hem ook best wel zou kunnen kopen.
Ik had wel geen rijbewijs, maar hoe moeilijk kan het zijn. Het was echt een geintje, maar de volgende dag schoot de gedachte ineens weer bij me binnen en hij liet me niet meer los.

Een week later had ik met 1000 Km al meer gereden, als die maat in de 3 jaar dat hij hem had gehad.
Je kan dus best wel zeggen dat ik het leuk vond. (wel begonnen met 2 volle dagen pionnen oefeningen op een verlaten parkeerterrein en daarna heel langzaam opgebouwd)

Ik kan slecht tegen mensen die me vertellen wat ik wel of niet mag doen, maar Jon weet het zo over te brengen dat je er goed mee kunt leven.

Tijdens korte pauzes en aan het einde van de rit, kom je er achter dat hij je rijgedrag verrekte goed heeft geanalyseerd.

Hij vertelt je in duidelijke taal, wat hij gezien heeft en wat er nog verbeterd moet worden, waarbij je merkt dat hij zijn vak heel erg serieus neemt.

Ik wist dat hij alleen maar mensen examen laat doen, als hij ziet dat diegene er klaar voor is en dat leek me dit keer misschien wel een betere aanpak.
15 jaar geleden heb ik er 7x over gedaan om mijn autorijbewijs te halen (goedkope 10 dagen cursus, week later weer, nog een week later weer, etc.)
Ik zag er dit keer dus best wel tegen op.  (met al die autorijlessen van toen wel veel geleerd)

In de afgelopen 5 maanden had ik al 8000 Km gereden en dat hielp erbij dat ik dit keer niet zo veel lessen nodig had.

Vandaag heb ik in 1x mijn examen gehaald, maar ik hecht veel meer waarde aan wat Jon me geleerd heeft, dan aan dat stukje plastic in me achterzak.

Het ziet er naar uit, dat ik heel erg veel motor zal gaan rijden en dan is het wel prettig als je weet hoe dat verstandig kan.


Martin
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.