Geslaagd: Ben (45 jaar)

Ben (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Ben uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Ben op mijn 45ste begonnen met motorrijden. Aangestoken via een collega alhoewel het gevoel al veel langer aanwezig was. Heb toen wel besloten van nu of nooit gaan lessen. Mijn ervaring is doen; het is een hele leuke bezigheid!
Omdat ik nog niet zolang in Hilversum woon wist ik niet waar ik moest zijn voor motorlessen. Ben wat gaan Googlen en kwam op de site van MotoJon terecht. De naam sprak mij wel aan maar ook de persoonlijke benadering.
Snel contact gelegd met Jon en de eerste afspraak was gemaakt. Met enige terughoudendheid gezegd bij de eerste kennismaking bij Jon dat ik nog nooit op een brommer/motor heb gezeten. Jon stelde me snel gerust en zei: “als je kunt fietsen dan gaat dit ook lukken”. Wat dat betreft gaf dat veel vertrouwen.
Heeft uiteindelijk toch even geduurd voor ik mijn pionnen heb gehaald en uiteindelijk het afrijden op de weg. Maar Jon heeft het goed ingeschat en heb beide examens in 1 keer gehaald. Daar was ik overigens wel heel blij mee. Eerste opmerking was dan ook: "Ik ben blij dat ik eindelijk van dat oortje af ben".
Heb snel een motor gekocht. Een Yamaha Fazer en heb sinds kort een Yamaha TDM 900.


Ben van Dongen
Die Fazer was al een leuke motor, maar de TDM is nog veel fijner! Je kwam hem laatst even laten zien en hij staat je goed.


Jon
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (82 examens)
 97% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2022 (78 examens)
 89% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Dimitri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Dimitri uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.